torsdag 1 mars 2012

De speciella drömmen!

Under förra sommaren såg jag en konstig men speciell dröm om att jag var mamma. På den tiden hade jag ingen pojkvän och jag visste inte vem var barnets pappa i drömmen. Jag kommer ihåg att jag älskade barnet i drömmen jätte mycket och hon (det var en tjej) betydde allt för mig. Jag hade till och med kunnat acceptera det att jag inte kommer att kunna flytta utomlands och jag kommer inte att kunna resa och se världen som jag hade velat.

Under natten mellan tisdag och onsdag såg jag igen en dröm om att jag var mamma. Den här gången var det helt annorlunda! Den här gången visste jag att barnets pappa var Reza, men konstigt är att jag aldrig träffade honom. Barnet var en tjej igen, men hon såg äldre ut än i första drömmen, så jag tror att det var samma. Hon var på riktigt gulligaste och lugnaste barn jag nånsin sett.

Roligast i drömmen var att jag ännu bodde hemma! Min mamma är inte direkt bered och vill inte vara mormor ännu under flera år. Efter drömmen kom jag inte ordentligt ihåg vad barnet hette, men när jag berättade om drömmen till Reza så frågade han för skojs skull om hon hette Mariam och då mindes jag direkt att det var hennes namn. Mariam är ett namn som är jätte viktig i hans religion och han har sagt att om han skulle få en dotter så skulle han vela ge det namnet till henne.

Jag är verkligen inte bered att bli mamma i flera år och jag vet att han inte är heller bered att bli pappa. Vi är båda ännu unga och går i skolan. Vi vill utbilda oss klart, ha en bra jobb och så klart är det viktigt att man har en bra grund, så att ännu inom flera år ska jag inte bli mamma.

Men undra vad de drömmen betyder? Men jag verkligen hoppas på att de inte ska bli sanna, kanske drömmen vill bara skrämma mig. Jag kan inte sluta tänka på drömmens betydelse. Jag vill få nån sorts svar!

2 kommentarer:

  1. Kom ihåg att skydda dig Laura ;) för du ska absolut inte bli mamma än!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tottakai! Vill verkligen inte bli det!!!! :P

      Radera