fredag 24 februari 2012

29. Något nytt jag har lärt mig under den här åren.

Nå i skolan har jag ju lärt mig en hel del nya saker inom olika ämnen. Men en av de viktigaste saker jag lärt mig är att känna jätte bra min Azizam. Det känns som att jag vet allt om honom och han döljer inget från mig. Jag vet och kan känna när allt är inte bra med honom. Med honom kan jag vara mig själv och behöver inte dölja något.

3 kommentarer:

  1. det verkar som att du inte har några vänner, har du det verkar du bara skita i dem. Har inte läst nåt om att du varit med någon vän efter skolan eller på helgen bara med din kille. Har du några vänner så visa att du bryr dig mer innan de sticker. Du kan lätt mista en kille, men ÄNNU lättare mista en vän. Tänk på det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det verkar som att du inte vet eller vem du ens är förstår vad jag har gjort för mina vänner. Har funnits där och lyssnat när dom har problem och ibland varit med dom när dom behöver sällskap.

      Jag skiter i dom bara inte utan ibland känns det som att de skiter i mig. Inte har ens mina vänner visat att de vill umgås med mig under fritiden. Tycker du att det är bara jag som ska visa att jag bryr om dom, när dom inte visar det tillbaka?

      Radera
    2. Kanske jag inte har varit världens bästa kompis på sistone, men det är inte lätt att förändras när vännerna är inte till hjälp!

      Radera